Loading...
 

Зловещи неща, казвани от малки деца

admin 21.01.2023

Децата имат голяма фантазия. Може би заради това често казват неща, които родителите намират за странни и дори зловещи. В Reddit, Туитър, Фейсбук и по разни форуми има цели теми посветени на подобни необичайни детски изказвания. И дали всичко е просто фантазия...

Twitter Eerie Child Saying

Превод:

Кое е най-зловещото нещо, което някое дете ви е казвало?

Когато дъщеря ми беше на около 4-5 години, тя настояваше, че някога е била омъжена за мъж на име Брад Хъфингтън. Когато попитахме какво се е случило с него, тя отговори с нотка на тъга: „Той беше изгубен в морето.“

А това е взето от Редит и малко прилича на типична крипипаста:

- Защо плачеш?
- Лош човек.
- Какъв лош човек?
- Там - детето ми посочи тъмния ъгъл на стаята зад мен.
Когато се обърнах да погледна натам, нощната лампа на етажерката до въпросния ъгъл, падна на земята.
Тази нощ детето спа при нас.

Следват още интересни примери.

Еerie Child Saying

Когато дъщеря ми се роди, всичко около нея ми изглеждаше вече познато. Сякаш бях виждала това бебе и преди. Когато беше на 3, веднъж шофирах и спрях на един знак СТОП. Тогава от задната седалка тя каза - "А, ти си спомняш? Миналия път не спря. Тук е където умряхме".

************

Моят 3 годишен племенник ми бе на гости. Той няколко пъти ме пита за "момичето там" като посочваше към определено място. Там нямаше никой, затова си мислех, че е детското му въображение. След време ни гостуваха едно приятелско семейство, дъщеря им е на същата възраст като племенника ми, но не са се срещали. Два пъти обаче детето ме попита за "хубавото момиче", като посочваше същото място, което и племенника ми. Не знам какво да мисля.

************

Когато бях на 4, помня че често говорих с "Мистър Петерсън", когато гостувах в къщата на баба си. Изглеждаше като скитник от времето на голямата депресия. Имаше китара и ми пееше стари блусове. Той ми каза, че умрял когато една нощ бил пиян и паднал от влака. Престанах да го виждам, когато станах на 6. Преди няколко месеца намерих старата китара на баща ми и започнах да свиря на нея. Моят малък братовчед се приближи и ми каза "Мистър Петерсън се гордее с теб!" Не знам какво да мисля.

Twitter Child Predicting Twins

На 5 години синът ми нарисува портрет на цялото семейство, което тогава беше от четирима души. На рисунката обаче се виждаха и две човечета увиснали с главата надолу. След време родих близнаци.

************

Моето бебе бе достигнало възраст в която постоянно казваше "Хай" на всичко ("Хай" значи "здравей" на английски). "Хай хай хай хай".
Един ден обаче това звучеше като "Дай дай дай дай" ("Дай" на английски означава "умри")
Аз я попитах - "Какво казваш?"
Тя си обърна лицето към мен и прошепна "Даааайййййй" (Умриииии).

************

Един добър мой приятел и жена му си купиха стара къща в Западна Канада. Те ремонтираха мазето един ден когато ги посетих. В един момент аз бях останал сам там с две годишния им син, който не можеше още да казва пълни изречения. Той ме хвана за ръката и ме заведе при една ръждясала вратичка (изглежда на тухлен комин) и ми каза "това е където умрелите бебета отиват". Аз бях ужасен. Както казах, той не можеше още да съставя свързани изречения, но ето че го направи. Освен това едва ли знаеше, какво е "умрял". Възможно е да е имал контакт с по-големи деца и те да са му казали това като шега, но се съмнявам. Във всеки случай и до днес настръхвам като се сетя.

Тези истории са взети от ТУК и от ТУК.Може да ме намерите в Mastodon