Демонична фигура на кратко видео от Англия

admin 31.12.2022

Като последна статия в основния раздел на портала Мистерика съм оставил едно странно видео от Англия. Заснето е в началото на месец декември в един парк славещ се, че е прокълнат. Късна вечер е и се питам кой би се разхождал по това време на денонощието на място с такава репутация, но явно има всякакви хора.

За момент пред камерата на телефона сякаш прибягва някакво същество. Дали е просто дим от цигара? Дали видеото е допълнително обработено и цялата работа е дигитална измама? А може би това е козел-караконджул ходещ на два крака?

Козел-караконджул ходещ на два крака?! Ок, със сигурност не това е заснето на видеото, а аз написах това странно предположение като намек за друг материал, който скоро ще се появи в портала, дали обаче в общодостъпната част (догодина) или в Мистерика+ (още тази година), все още не съм решил.

Във всеки случай много още интересни моменти предстоят през идната 2023-та, но не забравяйте, че това не винаги е хубаво, според древните китайци "да живееш в интересни времена" е проклятие.

Следващата статия тук ще излезе след по-малко от 20 часа, това ще е първата част на обзора посветен на 2022 г. Дотогава порадвайте се на този демон-козел-сянка-дим:

YouTube


Permalink: https://misterika.eu/blogpost171-DEMONICNA-FIGURA-NA-KRATKO-VIDEO-OT-ANGLIY