Рептилите сред нас - "сензационните разкрития" на Командир Х

admin 11.09.2023

Мнозина смятат, че отдавна извънземните посещават Земята, а някои дори вярват, че те са се внедрили сред нас. Пришълците по някакъв начин изглеждат като съвсем нормални хора, но в редки моменти за съвсем кратко може да се види истинската им природа. Някои от най-странните подобни теории могат да се намерят на сайта със странното име Think AboutIts (да, слято са написали последните две думи). Въпросният сайт твърди, че е получил тези сведения от анонимен офицер в американското разузнаване, който е известен просто като "Командирът Х" и освен това е "планетарен патриот", каквото и да значи това. Дейвид Груш, за който споменах преди известно време, ряпа да яде в сравнение с Комадир Х! Сложете си островърхата шапка от алуминиево фолио и затегнете коланите, защото отиваме да се повозим сред наистина странните и луди конспирации!

Командир X твърди, че е събрал няколко доклада за срещи с мистериозни същества дегизирани като хора. Някои от тези доклади произхождат от място добре известно сред любителите на конспирациите - секретната база Дълси на границата между американските щати Колорадо и Ню Мексико близо до едноименния град Дълси. Там се предполага, че има огромни подземни съоръжения. Слуховете варират от това, че правителството на САЩ държи в базата заловени извънземни и извършва обратно инженерство на паднали НЛО-та, до идеята, че самата база се управлява съвместно от хора и извънземни. Дори има легенда, че около Дълси се е водила престрелка между извънземни и специалния отряд Delta Force. Според X в базата много от служителите не знаят какво наистина се случва под земята. Той също така твърди, че базата е частично обслужвана от маскирани извънземни, променящи формата си. Ето един такъв такъв доклад получен от командира от обикновен редник, който е бил разположен на повърхността в Дълси.

Една сутрин миналия септември вършех някаква рутинна работа, когато друг от младите войници, механик, дойде с малка спешна молба. Нещо трябваше да бъде заварено веднага. Той започна да ми обяснява и двамата се наведохме над работната маса за заваряване. Случайно го погледнах право в лицето. Сякаш изведнъж се покри с полупрозрачен воал. Чертите му избледняха и на тяхно място се появи „нещо“ с изпъкнали очи, без коса и люспи вместо кожа. Стоях и го гледах около 20 секунди. КАКВОТО И ДА БЕШЕ, стоеше и ме гледаше без да помръдне. Тогава странното лице сякаш избледня и се скри отново под човешките черти на младия мъж. Прикриването отне около пет секунди, преди да изчезне напълно и аз стоях омалял, с отворена уста и втренчен поглед в младия мъж. Той изглежда не осъзнаваше изминалото време и продължи да говори за работата, сякаш нищо не се бе случило. Това е трудно за вярване, но ви уверявам, че за мен беше още по-трудно. Никой не може да осъзнае какъв шок може да получите, ако видите нещо подобно, докато не го изпитате сам. Минаха няколко дни, преди да се убедя, че може би все пак това, което видях, е истина и че не страдам от илюзии.

А редникът твърди, че не става въпрос за илюзия, защото след известно време отново се повторило същото - пак провидял извънземен под човешката обвивка на негов колега в базата.

В оригиналната статия в Mysterious Universe има и други описани случаи, но мисля да спра до тук - като цяло са доста еднотипни. Рептили с фалшива човешка форма, които са миг губят маскировката си. Дали всичко е измислица? Кой знае...

Източник

Рептил


Permalink: https://misterika.eu/blogpost413-REPTILITE-SRED-NAS-SENZATIONNITE-RAZKRITIY-NA-KOMANDIR-K