11 години по-късно си спомних за един кошмар свързан с БДЖ

admin 26.11.2023

На 7 февруари 2012 публикувах съвсем кратка статия в стария блог МИСТЕРИКА. Ето какво гласеше тя.

Обстановката по железопътната мрежа в страната е усложнена и движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия.

Поради затруднения в извършването на маневрената дейност на Централна гара София са регистрирани закъснения в графика.

Бързият влак № 3622 от Бургас за София престоява от 17:40 ч. в гара Гурково, поради провиснал стълб върху контактната мрежа в района на гара Николаево.

Източник: News.bg

Лично усетих тежката ситуация на Централна гара - София. Влакът за който чаках тръгна с близо 2 часа закъснение. Температурите в чакалнята на гарата са същите, каквито са и на вън тоест под минус 10 градуса. Има едно помещение, което наричат "топла чакалня", но то не е кой-знае колко топло, а и е твърде малко за да събере повече от 20-25 души. Направих с мобилен телефон няколко снимки на таблото с разписанието за да се види с какви невероятни закъснения се движат влаковете - 180, 200, 300 минути. Извинявам се за лошото качество - снимките са правени с мобилен телефон. Вече съм във влака и се надявам да няма повече неприятности до края на пътуването. В момента използвам отново SIM карта за да се свържа с интернет. За жалост ситуации като тази мисля, че през следващите седмици ще продължават да се случват...Добре дошли в набедената за фатална 2012 година....

статия в старата Мистерика

Докато зъзнех в мразовитата чакалня на въпросният 7 февруари, все още не знаех, че този ден вече е дал началото на серия от събития, които щяха да променят живота ми по повече от един начин. Щях и да преживея среща с нещо...меко казано странно, което се осмелих да опиша отново в стария блог едва година по-късно.

Защо пиша всичко това? Защото днес, 26 ноември 2023 сякаш преживявам дежавю! Отново съм на прага на колосални промени в моя живот. И отново чакам влака. Сценарият е същият, само реквизитът е осъвременен. Вместо на електронното табло в самата гара, следя огромните закъснения на влаковете в интернет. Дали отново всичко ще кулминира в среща с паранормалното? Надявам се този път не!

Bdz 26.11.2023


Permalink: https://misterika.eu/blogpost471-11-GODINI-PO-KъSNO-SI-SPOMNIK-ZA-EDIN-KOSMAR-SVъRZAN-S-BDZ