Най-после хванаха едно от чудовищата плашещо децата от килерите за дрехи + една по-стара история

admin 03.05.2024

Влезте в Reddit или потърсете в Гугъл - ще намерите безброй подраздели (subreddits), форуми или сайтове пълни с такива истории. За деца чуващи странни звуци идващи от килерите за дрехи в техните стаи и дори виждащи странни същества. Обикновено родителите отдават това на детската фантазия. Не по-различна е и историята на три годишната Сейлър Клас (Saylor Class), която се оплаква на своите майка и баща, че някакво чудовище тропа в нейния килер. Те живеят в Шарлот, Северна Каролина, САЩ. Родителите естествено отдават това на развинтеното детско въображение, особено като се има в предвид, че наскоро семейството е гледало анимационния филм "Monsters, Inc." преведен на български като "Таласъми ООД".

Monsters Inc

И все пак детето се оказва право! Действително нещо вдига шум в килера, макар и да не е точно чудовище. Родителите в крайна сметка викат фирма, която разбива едната стена и от отвора изпадат безброй пчели. Оказва се, че цял рояк от около 50-60 хиляди индивида се е заселил в кухината в стената. Пчелите са хванати и преместени на безопасно място, събрани са около 45 килограма мед.

Източник

Малката Сейлър гледа "чудовището" след като пчелите са хванати в клетка:

Saylor Class And Bees

Преди години много се забавлявах с подобни истории и редовно ги публикувах в стария блог Мистерика. Повечето от тях бяха с източник един-единствен сайт - Phantom and Monsters. В последствие почти напълно се убедих, че над 90 процента от "автентичните" разкази там са напълно измислени, вероятно дело на самия админ на сайта, който така си изкарва прехраната (в отделен пост се е оплаквал, че изкарва "едва" по 500-600 долара от Google Ads на месец, за Америка това вероятно е нищожно, но за български любителски сайт би било страхотно да прави такива пари, аз когато имах реклами в стария блог рядко съм постигал дори 10 долара на месец). Затова постепенно намалих броя на подобните истории в блога и се опитах да го направя с една идея по-сериозен сайт. Макар и да бяха забавни, винаги бих предпочел да пускам материали, в които има по-голяма доза истина. А и като страничен ефект тези статии привличаха досадна и понякога нежелана публика. Де да бяха само децата, които държаха да коментират под статиите как са викали "Кървавата Мери". Макар и досадна напаст, интересът им към тази тематика е разбираем. По някаква причина паранормалната тематика привлича обаче и хора с психически отклонения и най-странното - много от най-върлите почитатели на Русия. Те обръщаха всичко на политика, някой път трябва да изровя коментарите им нямащи нищо общо с темата на конкретната статия под която пишат.

Ех, все пак нека си припомним една от онези забавни статии, които развеселяваха читателите рано сутрин (в стария блог по традиция статиите излизаха в 3:30 през нощта), макар на всички да беше ясно, че е измислена история. Ами ако все пак в този разказ има нещо вярно, ко праим ?! Може вместо пчели, коне да са се заселили в стената :-D

*********************

Това се случи преди около 13 години. Близнаците ни бяха на 1 годинка и спяха в отделна стая. Една нощ ни събудиха техните писъци. Ние изтичахме при тях и те ни обясниха до колкото можеха, че от килера за дрехи в тяхната стая са излезли един човек без глава и един друг с глава на кон. Вратата на това помещение действително беше отворена. Ние успокоихме децата, отново ги приспахме и затворихме килерската врата. Много не се замислихме за този случай.

Няколко нощи по-късно отново се случи същото. Децата бяха изпаднали в истерия, плачеха докато ни обясняваха за човека без глава и за човека с конска глава. Ние си помислихме, че може би някое от децата или и двете някак си успяват да слязат от детското креватче и да отворят вратата, не е невъзможно. Останалото е плод на тяхното въображение. Затова затиснахме вратата на килера с единият от креватите. Малко по-късно същата нощ ние се събудихме отново заради звук от силен удар и детски писъци. Затичахме се към детската стая, нейната врата към коридора висеше на едната си панта. Вътре креватчето, с което бяхме затиснали килера, беше преместено чак до обратния край на стаята. Вратата на килера беше отново отворена! Две едногодишни деца не могат да направят това! Затова преместихме близнаците и те повече никога не спаха в тази стая.

Horse Man

Източник

Коментар Г.Б. (2019 г.): С физическа сила децата не могат да направят такива поразии, но дали не са използвали някаква психическа енергия. Неосъзната телекинеза може би.


Permalink: https://misterika.eu/blogpost639-NAI-POSLE-KVANAKA-EDNO-OT-CUDOVISATA-PLASESO-DETATA-OT-KILERITE-ZA-DREKI-EDNA-PO-STARA-ISTORIY