Loading...
 

Бигфут тероризира младежи в Луизиана

admin 06.07.2024

Властите в Луизиана са разпространили информация за странен случай разиграл се един скорошен уикенд. Група тийнейджъри били на лагер насред гората в националния парк Кисачи (Kisatchie). По тъмно младежите чули зловещ вой и видели някакво изправено същество със светещи очи недалеч от лагера. Описват го като високо метър и половина.

Уплашената групичка бързо набрала спешния номер 911 с молба за помощ. Двама полицаи били изпратени и те извели младежите от гората. Полицаите не видели никакво странно същество наоколо, но вярват, че децата наистина са забелязали нещо, а не си измислят, защото изглеждали наистина уплашени.

Източник

Едно възможно обяснение е, че младежите са видели някое горско животно - като малко мече например. "Светещите очи" са просто отражение от лагерния огън. А също така полицаите е трябвало да направят тест за наркотици на тийнейджърите, знаете, за всеки случай.

Ако обаче видяното не е нито мечка, нито е плод на наркотични халюцинации, оставащите варианти са си плашещи и така наречения "Бигфут" е само най-безобидния от тях....

зло същество в гората
E-mail:
misterika_bg@yahoo.com

Може да ме намерите в Mastodon