Loading...
 

Битки, фронтове и фракции

НОЩ НА ИЗВЪНРЕДНИ СЪБИТИЯ! Даря Дугина ликвидирана в Москва и ранени албански войници от руски шпиони в Грамш

admin 21.08.2022

Казват, че съботите са за луди партита и явно тази нощ партито е било доста експлозивно! В Москва, в центъра на империята на злото, в самото сърце на Мордор, е бил взривен автомобила на Даря Дугина ... докато самата тя е била в него.

Даря е дъщеря на Александър Дугин, един от основните идеолози на руската имперска политика, предполага се дори, че бомбата е била предназначена за него, защото той е трябвало да се вози при дъщеря си, докато са се връщали от фолклорен фестивал.

Дугина обаче напълно е вървяла по стъпките на баща си и изцяло е споделяла неговите виждания. Обичайно наричала украинците "подчовеци" и е призовавала за окупирането на цяла Украйна. На долната снимка Даря е заснета в разшурения завод Азовстал в Мариупол, където е празнувала руската победа.

Даря Дугина

Едно зловещо съвпадение. Преди една година, на 20 август, Александър Дугин публикува в руската социална мрежа В Контакте следното кратко съобщение - "което не ме убива, убива някой друг". // Източник

Александър Дугин съвпадение

Междувременно в Албания са арестувани трима руски агенти (двама мъже и една жена, като жената изглежда е доста интересна личност). Те са били проникнали на територията на военен завод в град Грамш. Това градче по данни на Уикипедия има население от малко над 8000 жители и се намира в централната част на страната.

При арестуването си, шпионите са оказали съпротива и двама албански войници са сериозно пострадали.

Източник

Ако не са били задържани, предполагам щеше да се случи поредната експлозия в завод за амуниции като многото, които се случиха вече в България и в други страни.

Както споменах, една от арестуваните руски агенти е жена. Това е Светлана Тимофеева. Тя е известна влогърка, пещернячка и градска изследователка (така наречените urban explorers). В предишните месеци тя, заедно с други блогъри / градски изследователи са пътували до различни части на света. Има предположение, че тези им екскурзии са спонсорирани от Русия. Това би било перфектно прикритие за шпионска дейност. Тимофеева има в блога си снимки от изоставена албанска фабрика. Винаги при арест могат да твърдят, че не са знаели, че даден обект е военен и навлизането в него е забранено. Те просто, видиш ли, искали малко да поснимат за YouTube каналите си. В случая обаче алибито им тотално е разбито на пух и прах, защото не са се държали като "наивни инфлуенсъри", а са оказали съпротива при задържането.

Източник
E-mail:
misterika_bg@yahoo.com

Може да ме намерите в Mastodon